Díky
Jirka
PS: už zase jdou vkládat STL ale z jinýho PC.

Vypadá to, že ty poměrně vysoký sloupky se začnout pnutím mírně naklánět do středu kostky a hotend o ně zachytí.  Zbytek ulítal při vylamování podpor.  Snad by pomohlo to vytisknout jako horní a dolní půlka a slepit. Nebo udělat masivnější sloupky.
  Vypadá to, že ty poměrně vysoký sloupky se začnout pnutím mírně naklánět do středu kostky a hotend o ně zachytí.  Zbytek ulítal při vylamování podpor.  Snad by pomohlo to vytisknout jako horní a dolní půlka a slepit. Nebo udělat masivnější sloupky.  I povrch boků je hroznej, tak mizernej tisk jsem už dlouho neměl. Tisknuto z Esun ABS, zlatá, 255st, default rychlosti.
 I povrch boků je hroznej, tak mizernej tisk jsem už dlouho neměl. Tisknuto z Esun ABS, zlatá, 255st, default rychlosti. Asi jsem metodou pokus omyl přišel na většinu nastavení. Ale Skirt mi nechodí ať zkouším všechno možný, tisk začne vždy ve středu Bedu. Ani Raft netuším, jak nastavit. Brim nastavit jde.
 Asi jsem metodou pokus omyl přišel na většinu nastavení. Ale Skirt mi nechodí ať zkouším všechno možný, tisk začne vždy ve středu Bedu. Ani Raft netuším, jak nastavit. Brim nastavit jde. 

Zpět na OSTATNÍ PROBLEMATIKA HW/SW
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník